تیرامیسو

برای دیدن سایر عکس ها به انتهای همین صفحه مراجعه فرمائید.

تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است.

اکثر ریشه‌ها و ابداع این دسر به دهه ۱۹۶۰ در منطقه ونتو (به ایتالیایی: veneto) در ایتالیا در رستورانی به نام Le Beccherie در شهر ترویسو (به ایتالیایی: ترویزو) ایتالیا برمی گردد.

بعضی ادعاها همچنان باقی‌ست اما به نظر می‌رسد ابداع کارمینانتونیو یاناکونه (به ایتالیایی: Carminantonio lannaccone) (برای اولین بار توسط دیوید روزنگارتن در گزارش روزنگارتن و بعداً در بالتیمور سان و واشنگتن پست مطرح شد) باشد که در ۲۴ دسامبر ۱۹۶۹ زمانی که او در رستوران سوتوترویزو (به ایتالیایی: Sottotreviso) در شهر ترویزو) به ایتالیاییترویزو) نزدیک ونیز سرآشپز بود.

بازگشت به صفحه قبل

.

.

.

.

تصویر یک

تصویر دو

تصویر سه

تصویر چهار

تصویر پنج

تصویر شش